Opleiding, lidmaatschappen en registraties

Voor ik mijn eigen praktijk startte, heb ik bij Dimence (destijds RIAGG) en GGNet gewerkt. In 2004 startte ik de praktijk in deeltijd en sinds oktober 2010 werk ik volledig als ZZP’er. Ik werk graag samen met diverse instellingen en vrijgevestigde collega’s en maak deel uit van verschillende intervisiegroepen.

Specialisaties

Schemagerichte psychotherapie, gericht op langer­durende patronen in het functioneren die belemmerende klachten opleveren. EMDR, een vorm van traumabehandeling, zowel voor eenmalig trauma's als chronische traumatisering. Mindfulness en alledaagse vormen van meditatie en aandachtsoefeningen. Lichaamsgerichte technieken. 

Registraties en lidmaatschappen

Na mijn doctoraalstudie Klinische psychologie en Ontwikkelingspsychologie in Utrecht, volgde ik de postdoctorale opleidingen tot Gezondheidszorgpsycholoog (BIG) en tot Klinisch psycholoog (BIG)-psychotherapeut (BIG) te Nijmegen. Geregistreerd lid, supervisor en leertherapeut van de VGCT.  Geregistreerd lid en practitioner van de Vereniging EMDR Nederland. Lid van de Nederlandse Vereniging voor Vrijgevestigde Psychotherapeuten (LVVP).

 

Kamer van Koophandel: 08197533
BIG-registratie Gezondheidszorgpsycholoog en Klinisch psycholoog: 89052351125
BIG-registratie Psychotherapeut: 19052351116
VGCT: lid, supervisor en leertherapeut
Vereniging EMDR Nederland: lid en practitionor
LVVP- lidmaatschap (een vijfjaarlijkse visitatie).


Ga terug naar de homepage