Opleiding & werkervaring

Voor ik mijn eigen praktijk startte, heb ik bij Dimence (destijds RIAGG) en GGNet gewerkt. In 2004 startte ik de praktijk in deeltijd en sinds oktober 2010 werk ik volledig als ZZP’er. Ik werk graag samen met diverse instellingen en vrijgevestigde collega’s en maak deel uit van verschillende intervisiegroepen.

Specialisaties

Cognitieve gedragstherapie gericht op verschillende klachtengebieden. Schemagerichte psychotherapie, gericht op langer­durende patronen in het functioneren die belemmerende klachten opleveren. EMDR, een vorm van traumabehandeling, zowel voor eenmalig trauma's als chronische traumatisering. Mindfulness, een methode waarbij gebruik gemaakt wordt van alledaagse vormen van meditatie en aandachtsoefeningen.

Registraties en lidmaatschappen

Na mijn doctoraalstudie Klinische psychologie en Ontwikkelingspsychologie in Utrecht, volgde ik de postdoctorale opleidingen tot Gezondheidszorgpsycholoog (BIG) en tot Klinisch psycholoog (BIG)-psychotherapeut (BIG) te Nijmegen. Geregistreerd lid, supervisor en leertherapeut van de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie. Geregistreerd lid en practitioner van de Vereniging EMDR Nederland. Lid van de Nederlandse Vereniging voor Vrijgevestigde Psychotherapeuten (LVVP). Lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP).


Ga terug naar de homepage